Yhteystiedot

Eeva-Maria Maijala
em.maijala@gmail.com
puh. 050 512 0529

Uutiset

15.4.2019Eeva-Maria Maijalan työ eduskunnassa päättyiLue lisää »24.1.2019Maijala jätti kirjallisen kysymyksen liharuokien harhaanjohtavasta markkinoinnistaLue lisää »18.1.2019Maijala tyytyväinen ahmanpyynnin jatkumiseenLue lisää »

Terrori-iskut Brysselissä

Tiistai 22.3.2016 klo 16:27

Olen järkyttynyt Brysselissä tapahtuneista terrori-iskuista. Tavalliset ihmiset ovat olleet menossa lentokentälle matkustaakseen jonnekin tai odottaneet metroasemalla metrojunaan ollessaan menossa töihin, kouluun tai muille asioille. Sitten terrori-iskut murhasivat nämä viattomat ihmiset. On hirvittävää ajatellakaan, millaista tuskaa moni nyt kokee siellä omaistensa menettämisen johdosta. 

Kaikkea terrorismia, mutta etenkin nyt Eurooppaan rantautunutta ääri-islamilaista terrorismia vastaan on taisteltava entistä päättäväisemmin. Se voi vaatia koviakin keinoja. Jatkuvaa terrori-iskujen sarjaa ei voi kuitata vain yksittäistapauksina. Ongelmista ja niiden syistä emme saa vaieta. Eri valtioiden viranomaisten välinen yhteistyö on terrorismin torjunnassa ja terroristisolujen paljastamisessa äärimmäisen tärkeää. 

Eurooppalaisia arvoja, ihmisoikeuksia ja demokratiaa, ei pahan valta saa horjuttaa. Emme saa hyväksyä ajatusta, että terrorismi on tullut tänne jäädäkseen. Meidän on jätettävä lapsillemme perinnöksi turvallinen Eurooppa. Tavoite voi olla vaikea, mutta sitä kohti on kuitenkin pyrittävä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: terrorismi, Belgia, Bryssel