Yhteystiedot

Eeva-Maria Maijala
em.maijala@gmail.com
puh. 050 512 0529

Uutiset

15.4.2019Eeva-Maria Maijalan työ eduskunnassa päättyiLue lisää »24.1.2019Maijala jätti kirjallisen kysymyksen liharuokien harhaanjohtavasta markkinoinnistaLue lisää »18.1.2019Maijala tyytyväinen ahmanpyynnin jatkumiseenLue lisää »

Naisten vapaus on uhattuna

Lauantai 12.1.2019 klo 9:34


Naisten ja tyttöjen vapaus Suomessa on uhattuna. On tunnustettava, että meille vieras suhtautuminen naisen oikeuksiin on rantautumassa tänne. Neljän nuoren äitinä minua hirvittää ajatella, millaiseen maahan lapseni ovat varttumassa aikuisiksi. Suomessa on totuttu, että naiset ja tytöt voivat kulkea vapaasti ja että täällä on tasa-arvo sukupuolten välillä. Jos ummistamme silmämme, niin niin naisten vapaus loppuu täälläkin joku päivä.

Oulussa paljastuneet raiskaustapaukset ovat järkyttäneet suomalaisia. Lapsia on raiskattu järjestelmällisesti. Tekijät ovat ulkomaalaistaustaisia miehiä. Yksi uhreista on ilmeisesti tehnyt itsemurhan. Koska suuri osa seksuaalirikoksista ei koskaan tule ilmi, niin Oulun tapahtumat voivat olla vain jäävuoren huippu.

Monien huomio keskittyy siihen, että useiden viimeaikaisten törkeiden seksuaalirikosten tekijät ovat ulkomaalaisia ja usein tietyiltä lähtöalueilta. Tietenkin suurin osa tähän maahan tulevista ulkomaalaisista on kunnon väkeä, mutta näiden rikosten luonnetta ei voi kuitata vain yksittäistapauksina ja sen sanomisella, että luotamme oikeuslaitokseen tai että raiskaavathan ne suomalaisetkin. Päättäjillä on vastuu siitä, että uudenlaisen rikosilmiön rantautuminen Suomeen tunnistetaan ja sitä vastaan taistellaan.

Olen koko poliittisen urani ajan pyrkinyt koventamaan törkeimmistä rikoksista annettavia rangaistuksia. Olen tehnyt valtiopäivätoimia ankarampien seksuaalirikostuomioiden hyväksi, erityisesti pedofiliarikosten kovempien rangaistuksen eteen. Joitakin edistysaskeleita on otettukin, mutta valitettavan pieniä. Eikä yksin rangaistusten koventaminen poista näitä kauheita tekoja. Joka tapauksessa törkeisiin rikoksiin syyllistyvät ulkomaalaiset ovat voitava karkottaa ilman, että kukaan alkaa kauhistella pakkopalautuksia.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini